Sim only bij Simpel

Categorie: Informatie
9 June 2014, Reacties: Comments Off on Sim only bij Simpel

simpelSimpel is een provider die geen mobiele telefoons levert. Het enige wat zij doen is sim only abonnementen verstrekken en verder niets. Veel mogelijkheden heb je bij Simpel niet, maar aan de andere kant is dat ook helemaal niet nodig. Met de mogelijkheden die je namelijk wel hebt is vrijwel elk denkbaar abonnement samen te stellen en dus kan Simpel dan ook in de behoeften van zeer veel mensen voorzien. Enkel de behoefte van het afsluiten van een telefoon abonnement meteen mobiele telefoon is er een waarin je bij Simpel niet zult kunnen voorzien.

Bellen naar het buitenland met Simpel

Als je veel naar het buitenland belt kun je bij Simpel ook belminuten bij je sim only abonnement voegen die speciaal bedoeld zijn voor het bellen naar het buitenland. Zoals je weet liggen de tarieven voor bellen naar het buitenland redelijk wat hoger dan wanneer je een telefoontje pleegt binnen de grenzen, maar bij Simpel wordt bellen in het buitenland toch echt goedkoop. Je kunt uit verschillende hoeveelheden belminuten kiezen en Simpel maakt het al mogelijk voor je om naar het buitenland te bellen met je mobiele telefoon vanaf 4 cent per minuut. Let op dat je vooraf even kijkt voor welke landen de bundel geldt, want deze zal helaas niet voor alle landen gelden. Wel is Simpel een van de weinige providers die zo’n bundel aanbiedt.

Maak je gebruik van een mobiel telefoon abonnement bij Simpel, dan zul je het T-Mobile netwerk in gebruik nemen als je je telefoon gebruikt.