Sim only bij Simyo

Categorie: Informatie
11 March 2014, Reacties: Comments Off on Sim only bij Simyo

simyoAls je het ons vraagt, dan is Simyo toch wel een van de betere providers van het moment. Of je echter wat aan Simyo zult gaan hebben is afhankelijk van jou, want het enige wat Simyo voor je kan doen is een sim only abonnement aanbieden. Helaas hebben ze geen andere smaken, dus als een sim only abonnement niet is wat je zoekt en je bent echt naar een compleet telefoon abonnement op zoek waarbij ook een mobiele telefoon is inbegrepen, dan zul je Simyo helaas over moeten slaan. In dat geval zou je Simyo toch in je achterhoofd moeten houden, want de abonnementen die zij hebben zijn echt heel goed. Een mobiele telefoon kopen om van Simyo gebruik te kunnen maken zou zelfs nog een rendabele oplossing kunnen zijn. Voor alle mobiele telefoons valt er met een sim only abonnement natuurlijk wat moois te maken, maar de prijzen die je dan bij Simyo ziet zijn de beste in de markt.

Wat maakt Simyo anders dan andere providers?

Zoals gezegd zijn het dus de prijzen waarin Simyo zich onderscheid. Dat is een belangrijke reden waarom je voor deze provider zou kunnen kiezen. Een andere reden zou kunnen zijn dat het mogelijk is een sim only abonnement te nemen voor je mobiele telefoon waarbij je altijd in staat bent op te zeggen als het jou uitkomt. Je hebt dan wel een opzegtermijn, maar die bedraagt slechts een maand. Zelfs als je dus na een paar maanden al op je abonnement of op de provider bent uitgekeken kun je al beslissen om te gaan verkassen. Kies je voor een standaard mobiel telefoon abonnement van 1 jaar, dan kun je wel goedkoper bellen en sms’en.

Bij Simyo hoef je je over bereik geen zorgen te maken. Heb je namelijk een abonnement of prepaid bij Simyo, dan gebruik je het netwerk van KPN.