Zakelijk telefoon abonnement

Categorie: Informatie
12 February 2014, Reacties: Comments Off on Zakelijk telefoon abonnement

Met een zakelijk telefoon abonnement kun je ervoor zorgen dat de kosten die je maakt voor dit abonnement allemaal aftrekbaar zijn van de belasting. Belangrijk bij een zakelijk telefoon abonnement is natuurlijk wel dat deze ook enkel en alleen zakelijk gebruikt wordt. Als je privé wilt gaan bellen zul je dus eigenlijk ook nog een privé telefoon abonnement moeten hebben. Als je veel voor zaken moet bellen is het zeker aan te raden om een zakelijk telefoon abonnement te kopen.

zakelijke-jongeman-aan-het-bellen1Zou je al je zakelijke telefoontjes en andere handelingen zoals mobiel internetten namelijk met je privé telefoon abonnement doen, dan kun je dus ook niet aantonen welke kosten precies gemaakt worden voor zakelijk gebruik en is het ook al direct weer lastiger deze kosten af te trekken van de belasting, al kun je dit dan alsnog natuurlijk wel voor een deel van de kosten doen. Zakelijk en privé gebruik van de mobiele telefoon scheiden blijft echter de makkelijkste oplossing.

Heb je niet met zakelijke telefoon gesprekken te maken, dan heb je uiteraard ook niks te maken met een zakelijk telefoon abonnement. Mocht je wel interesse in een zakelijk telefoon abonnement hebben, dan moet je dus even bij diverse webshops kijken naar een apart gedeelte op de website dat speciaal hiervoor is ingericht. Heb je een zakelijk en een privé telefoon abonnement, dan heb je dus ook meerdere mobiele telefoons nodig en zul je dus in elk geval 2 telefoons moeten gaan kopen.